O nas

V podjetju NBM d.o.o. Metlika se ukvarjamo s prodajo in tehničnim svetovanjem na področju elektromotorjev, generatorjev, frekvenčnih pretvornikov in reduktorjev.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1997 in v več kot dvajsetih letih svojega delovanja, smo se s svojim znanjem in izkušnjami uspešno uveljavili na tržišču. V tem času smo v Sloveniji  postali vodilni ponudnik/zastopnik za prodajo elektromotorjev, generatorjev in frekvenčnih pretvornikov svetovno priznanega proizvajalca WEG, prisotni pa smo tudi na tržiščih Hrvaške, Srbije in BiH.

Naše dolgoletno poslovanje in zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev/strank nam potrjujejo kakovost naših izdelkov, našo strokovnost in zanesljivost. Vsaki stranki smo pripravljeni svetovati in ji ponuditi najboljšo tehnično rešitev za njene potrebe.

Prepričani smo, da bomo z našimi izkušnjami in z bogato ponudbo kakovostnih izdelkov in storitev lahko ustregli še tako zahtevnim željam in potrebam naših poslovnih strank.

Video predstavitev


Dobavitelji


Naš največji in hkrati najpomembnejši dobavitelj na področju elektromotorjev in frekvenčnih pretvornikov je podjetje WEG.

Ostali dobavitelji s katerimi sodelujemo na področju pogonov (elektromotorjev, generatorjev, prisilnega hlajenja in reduktorjev) so SIEMENS, ATB SEVER, WISTRO in STM

Na področju frekvenčnih pretvornikov pa je naš dolgoletni partner proizvajalec in dobavitelj frekvenčnih pretvornikov DANFOSS.

ZA VPRAŠANJA SMO
DOSEGLJIVI NA